Vertical Scroller v3.5 - Free Javascript Vertical Text Scrolling Script

Solid oppslutning blant de unge spillerne i Grimstadtreffen 2011
Fra premieutdelingen i double U15 Tobias Wilson vant finalen i U17 mot Lars Erik Ødegaard
43 spillere hadde meldt seg på til Grimstadtreffen 2011, som ble spilt søndag 16. januar i Grimstadhallen. Turneringsstart var kl 10, og i løpet av dagen ble det spilt 85 kamper. Det var puljespill i både single og double, og turneringen varte til ca kl 19 på kvelden. De spillerne som ikke gikk videre etter innledende spill var likevel ferdige mellom kl 14 og 15.

U15 var den klart største klassen med hele 25 påmeldte spillere. Her ble spillerne delt inn i 7 puljer. De 7 puljevinnerne ble så delt inn i 2 puljer for spill om finaleplass. Finalen ble spilt mellom Eivind Bie Lærum og Andreas Haglund, begge fra GBK. Det ble en jevn og spennende kamp med mange lange ballvekslinger. Andreas vant 1. sett 22-20, men Eivind kom tilbake og vant 21-14 i 2. sett. I 3. sett var Andreas igjen best og vant 21-17. Det var stor applaus fra de mange tilskuerne rundt banen etter at kampen var over, noe spillerne fortjente etter en hard avslutning på en lang dag.
Joakim Haugebo (GBK) og Jens Lorentzen-Lund (Lillesand) delte 3. plassen i single U15.

I double U15 vant Eivind Bie sammen med Lucas Sørensen (GBK). Her ble Andreas Haglund og Joakim Haugebo nr 2. Det ble delt 3. plass mellom Hana Tirki / Sveta Bryxina (GBK) og Vemund Blix / Jens Lorentzen-Lund (Lillesand).

Lillesand-spillerne var gode, og fikk med seg flere premier hjem Tellingen er noe av det beste ved turneringene! En av singlekampene i U15-klassen

I U17 var det 8 spillere med. Thomas Nesset fra Hisøy (12) meldte seg på i denne klassen for å prøve seg mot de eldre og større spillerne. Han kom seg til semifinalen, her ble det tap mot Tobias Wilson fra Hisøy. I den andre semifinalen vant Lars Erik Ødegaard fra Eidekameratene greit mot Amalie Tønnevold (GBK). Tobias vant finalen 2-1 mot Lars Erik etter et veldig overbevisende 3. sett.
I double vant Tobias Wilson og Thomas Nesset etter tøff kamp mot Lars Erik Ødegaard og Jon Arne Lovisenro (Eidekameratene).


Det var 7 påmeldte i single i seniorklassen. Anne Nesset (GBK) vant denne klassen etter finaleseier 21-16, 21-15 mot Ellen Groos (GBK). Anne fikk hard motstand i 1. runde mot Tommy Abrahamsen, men vant til slutt 21-18 i 3. sett. Tommy viste at han har gjort klare fremskritt den senere tiden, særlig har sikkerheten i spillet bedret seg.
I doubleklassen var det 4 par som stilte til start, og her ble det seier til Ellen Groos og Britt Grindland (GBK) etter at de vant 2-0 i sett i alle 3 puljekampene.
Bør det arrangeres flere turneringer i Grimstad denne sesongen?
Ja
Nei